VersvleesHond

Versvlees Hond

 

"What your dog desires!"

 

Als je kiest voor rauwe vleesvoeding, kies je voor voeding die past bij het verteringssysteem van een (opportunistische) carnivoor (vleeseter) zoals een hond.

Honden zijn duidelijk carnivoor en hebben weinig tot geen behoefte aan plantaardig voedsel.

 

Waarom is het zo gezond?

 

Rauw vlees heeft ten opzichte van verhitte voeding zoals blikvoer en brokken meerdere voordelen:

 

* er zitten goede bacteriën in die goed zijn voor de darmen en daardoor zorgen voor een betere afweer

* het zorgt voor een zuurder maagzuur, waardoor slechte bacteriën en parasieten minder/geen overlevingskans hebben

* het zorgt voor minder afvalstoffen in het lichaam

* het belast de organen minder

* de voedingsstoffen zijn natuurlijk en niet synthetisch (alhoewel sommige kvv-merken wel synthetische vitamines toevoegen)

 

Rauwe vleesvoedingen zijn het natuurlijk dieet van uw hond!

Alaska kvv

 

 

Rauwe vleesvoeding voor honden en katten. De vleesvoedingen van Alaska Natural Petfood zijn geïnspireerd door de natuur zelf. Namelijk op het menu van de voorouders van onze honden en katten; de wolf en de wilde kat. Alaska Natural Petfood is samengesteld uit de beste ingrediënten die voorhanden zijn: rauw vlees...

 

Lees meer 

Back2TheWild

 

 Voorlopig niet meer verkrijgbaar ...

 Indien deze voeding terug beschikbaar wordt, vermelden wij dit hier onmiddellijk. 

Carnibest

 

Carnibest is een complete diepvriesvoeding voor honden, katten en fretten. Voor deze 3 diersoorten heeft Carnibest diverse gezondheidsbevorderende maaltijden in het assortiment. Kwaliteit staat voorop bij Carnibest en daarom zijn alle grondstoffen in deze verse voedingen 100% geschikt voor menselijke consumptie.


Lees meer 

 

Carnivoer

 

CarniVoer is ontwikkeld door dierenartsen die zich gespecialiseerd hebben in honden/kattenvoeding. Carnivoer is niet afhankelijk van kennis van anderen! Het Carnivoerteam volgt de ontwikkelingen op voedingsgebied op de voet en implementeren ze alle correcte voortschrijdende inzichten.


Lees meer 

 

 

Dinapet

 

Dinapet BARF. Voer zoals de natuur het ooit bedoeld heeft. BARF is het gezondste en meest natuurlijke voer dat uw hond kan krijgen. BARF is gebaseerd op de laatste ontwikkelingen op het gebied van hondenvoeding. BARF is supervers en gemaakt van de allerbeste ingrediënten. Uw hond wordt er gezonder, actiever en...

 

Lees meer 

 

 

Duck

 

Verse en natuurlijke diepgevroren voeding is een verrukking voor honden, die volop genieten van de geur en de smaak van de ingrediënten. Bovendien kunt u op die manier drastische het risico verminderen op tal van problemen: maagproblemen, spijsverteringsstoornissen, voedselallergie, huidproblemen, gedragsproblemen.

 

Lees meer 

 

 

Energique

 

Natuurlijke voeding voor een hond of kat is rauw. Bij Energique vindt men we dat de voeding compleet, vers en zo min mogelijk bewerkt moet zijn. Daarom garandeert Energique de integriteit van hun ingrediënten. Energique verhit het vlees nooit. Energique gebruikt geen geur-, smaak-, kleurstoffen.

 

Lees meer 

 

 

FarmFoodFresh

 

Farm Food Fresh 100% zuivere, diepgevroren rauwe vers vlees voeding voor honden; met natuurlijke probiotische invloed. Het gemak van versvleesvoeding met de vertrouwde Farm Food kwaliteit. In Farm Food Fresh zijn alleen natuurlijke ingrediënten verwerkt. Farm Food Fresh Compleet is 100% glutenvrij.

 

Lees meer 

 

 

 Gowill

 

Omdat honden vleeseters zijn!

Dat honden en katten dol zijn op vlees, kvv, BARF wist u waarschijnlijk al. Maar dat vlees ook een perfecte voeding kan betekenen voor uw dier wist u misschien nog niet. Dankzij de Gowill samenstellingen kunt u ...

 

Lees meer 

 Haaks Barf

 

HAAKS®B.A.R.F vers vlees menu’s.

HAAKS® B.A.R.F onderscheidt zich in de hoogwaardige kwaliteit van de ingrediënten die zij gebruiken.

HAAKS® B.A.R.F is puur, dit houdt in dat het bot van dezelfde diersoort is als het vlees.

Naast het spiervlees, orgaan en bot...

 

Lees meer 

Hunters Home

 

De producten van Huntershome worden gemaakt uitsluitend van de beste kwaliteit vlees, kip en vis. Alle producten zijn 100% glutenvrij.

Hunters Home hondenvoer kan gegeten worden door honden van elke leeftijd, van pup tot senioren! De uitzonderlijke smaak van het voer zorgt voor een hoge mate van acceptatie...

 

Lees meer 

Jolipet

 

Met het vers vlees van Jolipet bied je je huisdier een veilige variant van BARF aan. Deze KVV bevat 0% maïs of tarwe en komt in makkelijke schijfjes van 25gr. Uiteraard bevat het diepvriesvlees geen kleurstoffen, geen bewaarmiddelen, noch toegevoegde smaakstoffen. Meeste ingrediënten zijn lokale producenten.

 

Lees meer 

Kivo


Voeding gebaseerd op de werkelijke behoefte van hond of kat, waarbij vitaminen en mineralen worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. Dat is Kivo Petfood! Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur - kleur en smaakstoffen. Ook is het vrij van granen, gluten, synthetische vitaminemixen en E-nummers. 

 

Lees meer 

Nature's Menu - Country Hunter

 

Voorlopig niet meer verkrijgbaar...

Indien deze voeding terug beschikbaar wordt, vermelden wij dit hier onmiddellijk.


 Naturis

 

Naturis Versvlees Voeding wordt van vers vlees gemaakt en diepgevroren om te bewaren. Er worden dus absoluut geen granen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of bindmiddelen aan toegevoegd.

Naturis hondenvoer werkt met vers vlees dat geschikt is voor menselijke consumptie.

Naturis kvv/versvlees voor hond en kat!

 

Lees meer

 Prins

 

Prins hondenvoer zijn 100% natuurlijke diepvries vers vleesmaaltijden op basis van een hoge kwaliteit vlees, aangevuld met vitaminen en mineralen om te zorgen voor een evenwichtige voeding.

Prins TotalCare volledige diepvries vers vleesmaaltijden benaderen zo dicht mogelijk een natuurlijke voeding.

 

Lees meer 

 Raw4Dogs

 

Jij wilt toch ook graag weten wat je eet? Dan wil je vast ook precies weten wat je je hond te eten geeft! Daarnaast wil je ook zeker weten dat je hem het allerbeste geeft. Wij zijn ervan overtuigd dat een mix van vers vlees, botten en organen de meest natuurlijke en daardoor best passende vorm van voeding is...

 

Lees meer 

 Rodi

 

Er zijn meer dan genoeg redenen om vers vlees aan je hond te geven! Hieronder zetten wij de meeste belangrijke punten voor je op een rij.

Vers vlees heeft een positieve invloed op huid- en vacht. Problemen als overmatig haarverlies, schilfers, rode huid of stinkende vacht worden hiermee op natuurlijke wijze voorkomen

 

.Lees meer 

 Runner Fresh for Dogs

 

De hond, de vleeseter!
Dat een hond een vleeseter is, dat is bekend. Dat komt omdat een hond een kort spijsverteringskanaal heeft. Het spijsverteringskanaal van een hond is speciaal ontwikkeld om uit rauw vlees de juiste voedingstoffen te halen.

In de natuur is de hond eigenlijk een kadavereter, dat wil zeggen dat een hond in de natuur niet alleen vlees eet, maar het gehele prooidier. Op deze manier krijgt de hond via de ingewanden van het prooidier ook half verteerde grassen binnen. 

 

Lees meer

Shaweca

 

Shaweca®Dogfood is speciaal ontwikkeld om uw hond hoogwaardig versvlees te kunnen voeren tegen een betaalbare prijs.In deze lijn (zonder kip) vindt u vier overheerlijke smaken die uw hond ‘gebaseerd op de B.A.R.F. methode’ een heerlijke, gezonde maaltijd bieden.Volledig assortiment: Variatie in de voeding is...

 

.Lees meer 

Wolf's Menu

 

Wolf’s Menu® is een complete, makkelijk verteerbare, vriesverse natuurvoeding voor honden.

Het diepvriesvlees van Wolf’s Menu® biedt een uitgebalanceerde natuurvoeding, met 70-85% vlees (helft spiervlees, helft organen) zoals bij de prooi van de voorouder van de hond: de wolf.

Wolf’s Menu® is een veilige variant...

 

.Lees meer 

Canile,

 Natuurlijk voor elke hond en kat !

 

Leopoldlei 43 - 2220 Heist-op-den-Berg (Hallaar) - info@canile.be - T +32 472 72 23 71