CarnisKoudgepersteBrokken

Carnis

De filosofie van Carnis® is, ga terug naar de basis, terug naar de natuur.


De hond stamt af van de wolf (Canis Lupus) en daar ligt dan ook de basis van ons voer. natuurlijk lijkt de huidige hond niet meer op de wolf (op sommige rassen na dan), maar ze heeft nog steeds één ding gemeen met de voorvader de wolf, namelijk hun stofwisseling. Carnis® gaat ervanuit dat een gezonde hond (net als de wolf) die bijvoorbeeld werkt of een nest groot brengt, niet anders eet, maar gewoon méér eet.


Natuurlijke grondstoffen


Voor de koudgeperste voedingen maakt Carnis gebruik van hoogwaardige 100% natuurlijke grondstoffen, zonder toevoegingen van chemische kleur-, geur- en smaakstoffen, chemische antioxidanten of synthetische vitamines.


Premium kwaliteit hondenbrokken


Dit kwalitatief hoogwaardig hondenvoer bevat waardevolle eiwitten en levert voor de stofwisseling onmisbare essentiële Omega 3 en 6 vetzuren. Door de manier van bereiden van deze brokken (koud persen) komen de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht en blijven de voedingsstoffen behouden.


Bevordert de natuurlijke darmreiniging


De Carnis geperste hondenbrok zwelt niet op in de maag, maar valt in korte tijd uit elkaar, waardoor de maag niet overbelast wordt. Hierdoor wordt de darmperistaltiek ondersteund en de natuurlijke darmreiniging bevorderd, wat het gevaar van parasietophopingen in de darm vermindert.

In Carnis® geperste hondenbrok worden geen dierlijke of plantaardige afvalproducten gebruikt, want dit hoort niet thuis in een hondenvoeding. Tevens worden er geen vulstoffen gebruikt, waardoor de brok goed verteerbaar is, de hoeveelheid voeding per dag is gering en dit uit zich weer in weinig en een stevige ontlasting. De dagelijkse hoeveelheid voer in grammen staat ongeveer gelijk aan 1 - 1,2% van het lichaamsgewicht.


Voor alle soorten honden


Carnis® geperste hondenbrok is geschikt voor zowel grote als kleine honden, jong, volwassen of oudere honden, voor elke leeftijd en niet ras specifiek. Want gezonde natuurlijke hondenvoeding zorgt ervoor dat het hondenlichaam goed kan functioneren en dat de hond zich fit voelt. Gezonde natuurlijke hondenvoeding kan veel klachten voorkomen en vaak ook oplossen.

De Carnis® geperste hondenbrok is een volledige en gezonde voeding voor een betaalbare prijs, zeer goed verteerbaar en hebben een goede acceptatie, of wel Carnis® voor vitale viervoeters!


Het gamma Carnis geperste hondenbrok is verkrijgbaar in 15 kg en 5 kg en 1 kg in:


Carnis Kip/rund

Carnis Lam

Carnis Zalm 

Carnis Konijn


(1 kg verpakking enkel op bestelling)

Canile,

 Natuurlijk voor elke hond en kat !

 

Leopoldlei 43 - 2220 Heist-op-den-Berg (Hallaar) - info@canile.be - T +32 472 72 23 71