FarmFoodFreshMenu

Farm Food Fresh Menu:

 

De natuurlijke, gezonde en lekkere complete gestoomde vers-vleesmaaltijd voor uw hond!

 

Complete, zacht gestoomde vers-vleesvoeding voor alle honden van pup tot senior. Alle dierlijke ingrediënten in Farm Food Fresh Menu zijn afkomstig van dieren uit de EU die goedgekeurd zijn voor menselijke consumptie. Farm Food Fresh Menu is op basis van rund en bevat geen kip of ander gevogelte. Farm Food Fresh Menu is op basis van puur runderhart, runderpens en rundvlees, aangevuld met Schotse zalmolie, mineralen, organische vitamines en sporenelementen. Farm Food Fresh Menu bevat geen bot en daarom is een gecontroleerde calcium/fosfor verhouding gegarandeerd.

 

In Farm Food Fresh Menu zijn alleen zuivere en natuurlijke ingrediënten verwerkt. Het bevat geen kunstmatige toevoegingen zoals: chemische antioxidanten, conserveringsmiddelen, bindmiddelen, kleurstoffen, geurstoffen of smaakstoffen. Farm Food Fresh Menu is 100% natuurlijk.

 

Farm Food Fresh Menu is glutenvrij. Het is rijk aan prebiotica en zorgt voor een gezonde en gebalanceerde darmflora. Farm Food Fresh Menu heeft een zeer goede acceptatie en de verteerbaarheid is optimaal. Farm Food Fresh Menu is bijzonder goed te mengen met Farm Food HE.

 

Farm Food Fresh Menu is een complete maaltijd.

 

Het spreekt voor zich dat Farm Food Fresh Menu uiterst geschikt is als een dagelijkse maaltijd voor uw hond, ongeacht leeftijd of ras, aangezien het alle benodigde voedingsstoffen, vitaminen en mineralen bevat. Het is niet nodig om het aan te vullen met voedingssupplementen.

 

Geschikt voor ‘all-life-stages’ als een dagelijkse maaltijd of aanvullende voeding.

 

Vanzelfsprekend en zoals eerder vermeld zijn Farm Food Fresh Menu ‘Pens & Hart Compleet’ en ‘Rundvlees Compleet’ uiterst geschikt als een dagelijkse maaltijd voor uw hond, ongeacht leeftijd of ras, aangezien het alle benodigde voedingsstoffen, vitaminen en mineralen bevat. Het kan ook gebruikt worden om te mengen met onze geperste brok Farm Food HE.

 

Echter kunt u het beste de Farm Food Fresh Menu niet mengen met een geëxtrudeerde of gebakken brok, aangezien de verteerbaarheid verschillend is. Dit kan tijdelijk dunne ontlasting veroorzaken.

 

Wist u dat:

 

Het vochtgehalte in Farm Food Fresh Menu gelijk is aan het vochtgehalte in vers rundvlees?

Hierdoor krijgt uw hond voldoende vocht binnen wanneer de voeding alleen uit Farm Food Fresh Menu bestaat.

 

Wist u dat:

 

Farm Food Fresh Menu heel smakelijk en ideaal is voor: moeilijke eters, drachtige teven, zieke of herstellende honden?

 

Wist u dat:

 

Farm Food Fresh Menu zacht gestoomd vers vlees is waardoor de vitaminen en andere belangrijke voedingsstoffen beter bewaard blijven?

 

 

Het gamma Farm Food Fresh Menu is verkrijgbaar in 125 gr en 300 gr in:

 

Farm Food Fresh Menu Rundvlees Compleet 

 

Farm Food Fresh Menu Pens & Hart Compleet

 

 

Vanuit onze kwaliteitsfilosofie hanteren wij een standaard gamma van FarmFood Fresh Menu gestoomde voeding.

Uw favoriete FarmFood Fresh Menu product niet aanwezig?

Vraag naar onze bestelvoorwaarden.

 

Canile,

 Natuurlijk voor elke hond en kat !

 

Leopoldlei 43 - 2220 Heist-op-den-Berg (Hallaar) - info@canile.be - T +32 472 72 23 71