Nature's Menu Country Hunter

Nature's Menu Country Hunter

Nature's Menu Country Hunter zijn smakelijke, complete en uitgebalanceerde rauwe vleesmaaltijden met een heerlijke mix van groenten en fruit en gemalen bot als natuurlijke calciumbron.

Nature's Menu Country Hunter is graanvrij en heeft varianten met 1 eiwitbron, perfect voor honden met gevoeligheden en allergieƫn.

Tevens is Nature's Menu Country Hunter een geweldige startersmaaltijd voor degenen die overwegen hun hond naar een rauw dieet over te schakelen. Eenvoudig in gebruik, tel de benodigde hoeveelheid nuggets, ontdooi en serveer.

Nature's Menu Country Hunter gebruikt alleen vlees dat afkomstig is van dieren die geschikt zijn voor menselijke consumptie. De rauwe vleesmaaltijden van Country Hunter bevatten absoluut geen vleesderivaten. Al de complete en uitgebalanceerde versvleesmaaltijden zijn goedgekeurd door dierenartsen en gemaakt volgens de FEDIAF-richtlijnen.

Omdat dit een natuurlijk product is, kunnen de kleur, textuur en uiterlijk van partij tot batch variƫren als gevolg van seizoensvariaties.


Het gamma Nature's Menu Country Hunter is verkrijgbaar in:

Country Hunter Lamb 1 kg

Country Hunter Venison 1 kg

Country Hunter Rabbit 1 kg

Country Hunter Duck 1 kg

Country Hunter Salmon 1 kg

Country Hunter White Fish & Mackerel 1 kg

Country Hunter Turkey 1 kg


Natures Menu

Webdesign by
keyboard_arrow_up