Versvlees

"What your cat desires!" Als je kiest voor rauwe vleesvoeding, kies je voor voeding die past bij het verteringssysteem van een (opportunistische) carnivoor (vleeseter) zoals een kat. Als katten de kans hebben, eten zij prooidiertjes. Katten zijn duidelijk carnivoor en hebben weinig tot geen behoefte aan plantaardig voedsel. Waarom is het zo gezond? Rauw vlees heeft ten opzichte van verhitte voeding zoals blikvoer en brokken meerdere voordelen: * er zitten goede bacteriën in die goed zijn voor de darmen en daardoor zorgen voor een betere afweer * het zorgt voor een zuurder maagzuur, waardoor slechte bacteriën en parasieten minder/geen overlevingskans hebben * het zorgt voor minder afvalstoffen in het lichaam * het belast de organen minder * de voedingsstoffen zijn natuurlijk en niet synthetisch (alhoewel sommige kvv-merken wel synthetische vitamines toevoegen) Rauwe vleesvoedingen zijn het natuurlijk dieet van uw kat!

Versvlees

Carnibest

Carnibest kat is een complete diepvriesvoeding voor katten. 
 Voor deze 3 diersoorten heeft Carnibest al ruim 14 jaar, diverse gezondheidsbevorderende maaltijden in het assortiment.

 Kwaliteit staat voorop bij Carnibest en daarom zijn alle grondstoffen in deze verse voedingen van superieure afkomst en 100% geschikt voor menselijke consumptie.

 De kwaliteit van Carnibest heeft zich in de loop der jaren ruimschoots bewezen.

Enorm veel dieren zijn volledig genezen van ziektes en kwalen, dankzij de vertrouwde kwaliteit van Carnibest. Daarnaast wordt Carnibest met zeer veel smaak gegeten!

Alle voedingen van Carnibest zijn gegarandeerd vrij van: gluten, geur- kleur en smaakstoffen, houdbaarheidsmiddelen, synthetische toevoegingen, varkensvlees, slachtafval en dierproeven.

Carnivoer

CarniVoer is ontwikkeld door dierenartsen die zich gespecialiseerd hebben in honden- en kattenvoeding. Carnivoer is niet afhankelijk van kennis van anderen omdat zij zelf de kennis in huis hebben! Parallel volgt het Carnivoerteam  de ontwikkelingen op voedingsgebied op de voet en implementeren ze alle correcte voortschrijdende inzichten.

In hun Sterkliniek Any Animal heeft Carnivoer veel contact met klanten die hun hond en/of kat rauwe voeding geven. Hierdoor hebben zij een goed inzicht wat de invloed is van rauwe voeding op de gezondheid van deze dieren en krijgen zij steeds meer inzicht welke gezondheidsklachten bij welke voermethodes en zelfs welke voermerken.

Carnivoer heeft gekeken naar de evolutionaire voeding van honden en katten. Op basis van dit gegeven zijn ze voeding gaan maken.
Carnivoer is ontstaan om op deskundige wijze voeding te maken die leidt tot een beter functioneren van het lichaam.

Dieren met gezondheidsklachten die overgezet worden op CarniVoer rauwe voeding, eventueel aangevuld met tijdelijke suppletie voor dat individu, knappen zienderogen op!

CarniVoer is bereid zonder enige toevoeging aan additieven, granen, oliën, supplementen, geur-, kleur- en smaakstoffen.Door de juiste percentages, samenstelling en hoge kwaliteit aan ingrediënten is dit niet nodig.
CarniVoer is glutenvrij.

Afbeeldingsresultaat voor carnivoer

Jolipet

Jolipet is een vriesverse, uberpremium natuurvoeding voor honden en katten. Het diepvriesvlees werd samengesteld met academische onderzoekers en uitvoerig getest, om zo in alle behoeften van je geliefde huisdier te voorzien. Het vlees in de ingrediënten is uitsluitend spiervlees, hart en een klein beetje lever (enkel bij Jolipet Cat). Zij gebruiken geen anderen organen en garanderen op deze manier een uitzonderlijke vertering (90-94%), hetgeen je direct merkt in de ontlasting.

Met het vers vlees van Jolipet biedt je je huisdier een veilige variant van BARF aan door geen karkassen te gebruiken, een goedkope doch gevaarlijke vuller. Voorts bevat deze KVV 0% maïs of tarwe en komt in makkelijke schijfjes van 25gr. Uiteraard bevat het diepvriesvlees geen kleurstoffen, geen bewaarmiddelen, noch toegevoegde smaakstoffen. Het gros van de ingrediënten is afkomstig van lokale producenten (vooral België en Frankrijk) waardoor zij de kwaliteit van de ingrediënten kunnen garanderen en een duurzame voeding kunnen aanbieden.

Of je het nu BARF, KVV of diepvriesvlees noemt, de vriesverse natuurvoeding van Jolipet zal in alle behoeften van je geliefde huisdier voorzien, en dit op de meest veilige manier.

Webdesign by
keyboard_arrow_up