Versvlees

"What your dog desires!"
Als je kiest voor rauwe vleesvoeding, kies je voor voeding die past bij het verteringssysteem van een (opportunistische) carnivoor (vleeseter) zoals een hond. Honden zijn duidelijk carnivoor en hebben weinig tot geen behoefte aan plantaardig voedsel.
Waarom is het zo gezond?
Rauw vlees heeft ten opzichte van verhitte voeding zoals blikvoer en brokken meerdere voordelen:
* er zitten goede bacteriën in die goed zijn voor de darmen en daardoor zorgen voor een betere afweer
* het zorgt voor een zuurder maagzuur, waardoor slechte bacteriën en parasieten minder/geen overlevingskans hebben
* het zorgt voor minder afvalstoffen in het lichaam
* het belast de organen minder
* de voedingsstoffen zijn natuurlijk en niet synthetisch (alhoewel sommige kvv-merken wel synthetische vitamines toevoegen)
Rauwe vleesvoedingen zijn het natuurlijk dieet van uw hond!

Versvlees

Alaska

Rauwe vleesvoeding voor honden en katten.

De vleesvoedingen van Alaska Natural Petfood zijn geïnspireerd door de natuur zelf. Namelijk op het menu van de voorouders van onze honden en katten; de wolf en de wilde kat. Alaska Natural Petfood is samengesteld uit de beste ingrediënten die voorhanden zijn: rauw vlees met botten en organen. Voor honden ook nog aangevuld met gepureerde groenten. Alle ingrediënten van Alaska worden toegevoegd in de juiste verhouding waarna ze gemalen en gemengd worden.  Na de productie wordt Alaska Natural Petfood snel ingevroren. Hierdoor blijven alle van nature aanwezige voedingstoffen behouden.

 • Bijzonder smakelijk, dus zeer geschikt voor kieskeurige honden en katten
 • Bevat geen kunstmatige toevoegingen, dus ook geen conserveermiddelen
 • Hoge verteerbaarheid
 • Vrij van synthetische vitamine en mineralen premixen
 • Glutenvrij
 • Kleur-, geur- en smaakstoffen vrij

De samenstelling van Alaska is gebaseerd op de BARF- methode (Biologically Appropriate Raw Food): 45% vlees, 20% bot, 20% orgaanvlees, 15% groente. De groentemix bestaat uit wortel, bloemkool en spinazie. Alaska Natural Dogfood is vrij van synthetische vitaminen en mineralen premixen, gluten, geur- kleur- smaak- en conserveerstoffen.

Afbeeldingsresultaat voor alaska kvv

Back2TheWild

Back2TheWild werd ontwikkeld door een team van praktiserend dierenartsen, voedingsdeskundigen en een dr in de orthomoleculaire geneeskunde.

Back2TheWild is een voeding die zeer dicht bij de natuur staat, maar toch voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Een verse voeding die wetenschappelijk verantwoord en gestaafd is,  compleet en uitgebalanceerd volgens de prooidierverhoudingen, met de beste grondstoffen en geproduceerd onder streng gecontroleerde omstandigheden.

Omdat uw hond het allerbeste verdient!

Enkel grondstoffen van de beste kwaliteit zijn goed genoeg voor Back2TheWild.
Het hoofdbestanddeel van Back2TheWild is ‘bewogen’ spiervlees boordevol vitaminen en mineralen.

Carnibest

Carnibest is een complete diepvriesvoeding voor honden, katten en fretten.
Voor deze 3 diersoorten heeft Carnibest al ruim 14 jaar, diverse gezondheidsbevorderende maaltijden in het assortiment.

Kwaliteit staat voorop bij Carnibest en daarom zijn alle grondstoffen in deze verse voedingen van superieure afkomst en 100% geschikt voor menselijke consumptie.

De kwaliteit van Carnibest heeft zich in de loop der jaren ruimschoots bewezen.

Enorm veel dieren zijn volledig genezen van ziektes en kwalen, dankzij de vertrouwde kwaliteit van Carnibest. Daarnaast wordt Carnibest met zeer veel smaak gegeten!

Alle voedingen van Carnibest zijn gegarandeerd vrij van: gluten, geur- kleur en smaakstoffen, houdbaarheidsmiddelen, synthetische toevoegingen, varkensvlees, slachtafval en dierproeven.

Carnivoer

CarniVoer is ontwikkeld door dierenartsen die zich gespecialiseerd hebben in honden en kattenvoeding. Carnivoer is  niet afhankelijk van kennis van anderen omdat zij zelf de kennis in huis hebben! Parallel volgt het Carnivoerteam de ontwikkelingen op voedingsgebied op de voet en implementeren ze alle correcte voortschrijdende inzichten.

In hun Sterkliniek Any Animal heeft Carnivoer veel contact met klanten die hun hond en/of kat rauwe voeding geven. Hierdoor heeft Carnivoer een goed inzicht wat de invloed is van rauwe voeding op de gezondheid van deze dieren en krijgen zij steeds meer inzicht welke gezondheidsklachten bij welke voermethodes en zelfs welke voermerken.

Carnivoer heeft gekeken naar de evolutionaire voeding van honden en katten. Op basis van dit gegeven zijn ze voeding gaan maken.
Carnivoer is ontstaan om op deskundige wijze voeding te maken die leidt tot een beter functioneren van het lichaam.

Dieren met gezondheidsklachten die overgezet worden op CarniVoer rauwe voeding, eventueel aangevuld met tijdelijke suppletie voor dat individu, knappen zienderogen op!

CarniVoer is bereid zonder enige toevoeging aan additieven, granen, oliën, supplementen, geur-, kleur- en smaakstoffen.Door de juiste percentages, samenstelling en hoge kwaliteit aan ingrediënten is dit niet nodig.
CarniVoer is glutenvrij.

Afbeeldingsresultaat voor carnivoer

Duck

DUCK. ZO DICHT MOGELIJK BIJ DE NATUUR

De belangrijkste missie van Duck hondenvoer  bestaat erin kvv hondenvoer aan te bieden dat zo dicht mogelijk aansluit bij de natuur. Dat betekent natuurlijke en verse producten, met een goed evenwicht tussen spier- en orgaanvlees, gekiemde granen en natuurlijke vleessappen. Dit verse en natuurlijke hondenvoer Duck bevat bovendien:

 • geen verdikkingsmiddelen
 • geen smaakversterkers
 • geen kleurstoffen

Duck heeft respect voor de aard van de hond.

Verse en natuurlijke diepgevroren voeding is een verrukking voor honden, die volop genieten van de geur en de smaak van de ingrediënten. Bovendien kunt u op die manier drastische het risico verminderen op tal van problemen:

 • maagproblemen
 • spijsverteringsstoornissen
 • voedselallergieën
 • huidproblemen
 • gedragsproblemen

Energique

Natuurlijke voeding voor een hond of kat is rauw. 

Bij Energique vindt men we dat de voeding compleet, vers en zo min mogelijk bewerkt moet zijn. Daarom garandeert Energique de integriteit van hun ingrediënten. Energique verhit het vlees nooit.

Energique denkt dat “natuurlijk” ook echt moet betekenen wat het woord zegt. Bij Energique betekent het het zo dicht mogelijk volgen van de natuur. Daarom gebruikt Energique  alleen hoogwaardige ingrediënten. Energique doet geen concessies.

Omdat Energique geen geur-, smaak- of kleurstoffen, chemische anti-oxidanten of conserveringsmiddelen gebruikt, bepalen de natuurlijke ingrediënten de kleur van de maaltijd. Hierdoor is de maaltijd de ene keer wat roder dan de andere keer. Voor de hond maakt het niets uit. Die kiest op basis van geur en smaak.


Bij Energique is de kwaliteit van de ingrediënten bepalend voor het welzijn van jouw hond of kat. Ze streven ernaar om, indien mogelijk, hun ingrediënten regionaal in te kopen maar de eerste prioriteit is superieure kwaliteit.

Energique voegt geen bindmiddelen, conserveringsmiddelen, chemische anti-oxidanten of kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen toe in het voedsel.

Farmfood

100% zuivere, diepvries, rauwe vers vlees voeding voor honden; met natuurlijke probiotische invloed. Het gemak van versvoeding met de vertouwde Farm Food kwaliteit.

In Farm Food Fresh zijn alleen natuurlijke ingrediënten verwerkt.

 • Alle dierlijke ingrediënten in Farm Food Fresh zijn afkomstig van dieren die goedgekeurd zijn voor menselijke consumptie.
 • Alle toegevoegde vitaminen, en sporenelementen in Farm Food Fresh Compleet zijn van organische oorsprong en geschikt voor menselijke consumptie.
 • Versvlees op basis van vuile, groene pens bevat veel natuurlijke probiotica.

Farm Food Fresh is 100% zuivere natuurvoeding. Deze is uiteraard zonder:

 • Kunstmatige toevoegingen.
 • Chemische antioxidanten.
 • Conserveringsmiddelen.
 • Bindmiddelen.
 • Kleurstoffen.
 • Geurstoffen.
 • Smaakstoffen.

Farm Food Fresh bevat geen vulmiddelen.

Farm Food Fresh bevordert een optimale stabiele darmflora bij uw hond.

Farm Food Fresh is kant-en-klaar en kompleet vers vlees.

Farm Food Fresh bevat geen bindmiddelen.

Farm Food Fresh bevat geen kip of ander gevogelte.

Farm Food Fresh bevat geen boekmaag.

Farm Food Fresh bevat, uitgezonderd runderhart en runderlever, geen orgaanvlees.

Farm Food Fresh Compleet is 100% glutenvrij.

Farm Food Fresh bevat geen bot.


logo - Farm-Food-Fresh.png


Go Will

Voor hun gezondheid, vlees aan slagerskwaliteit!

Omdat honden en katten vleeseters zijn! 

Dat honden en katten dol zijn op vlees wist u waarschijnlijk al. Maar dat vlees ook een perfecte voeding kan betekenen voor uw dier wist u misschien nog niet. Dankzij de GoWill samenstellingen kunt u uw dier dagelijks een gezonde en lekkere vleesmaaltijd voorschotelen. Ook nog eens mooi meegenomen is dat deze voeding minder belastend is voor de algehele gezondheid van uw dier, u minder "afval" hoeft te ruimen, de vacht mooi gaat blinken en zo zijn er nog tal van andere voordelen voor u en uw huisdier.

Al de samenstellingen worden met de grootste zorg bereid. Enkel met voedingsmiddelen die ook geschikt bevonden werden voor menselijke consumptie. Zo kan u er zeker van zijn dat uw huisdier enkel het beste voorgeschoteld krijgt. De productieruimtes en opslagplaatsen staan onder toezicht van FAVV en wekelijks worden analyses op de samenstellingen uitgevoerd om zeker te zijn dat alles 100% top is.


Haaks Barf

HAAKS®B.A.R.F vers vlees menu’s

HAAKS® B.A.R.F onderscheidt zich in de constante, hoogwaardige kwaliteit van de ingrediënten die zij gebruiken. 

Naast de kwaliteit is HAAKS® B.A.R.F puur, dit houdt in dat het bot van dezelfde diersoort is als het vlees, dus in de smaak Rund zit runderbot, in de Geit is het geitenbot enz. 

Door de smaken te variëren wordt het natuurlijke voedingspatroon zeer goed benaderd, door de uitgebreide variatie aan diersoorten wordt ook de variatie in calciumbron ten volle benut.

Naast het spiervlees, orgaan en bot voegen zij in hun product ook hoogwaardig gepureerde verse groente toe. 

Jolipet

Jolipet is een vriesverse, uberpremium natuurvoeding voor honden en katten. Het diepvriesvlees werd samengesteld met academische onderzoekers en uitvoerig getest, om zo in alle behoeften van je geliefde huisdier te voorzien. Het vlees in de ingrediënten is uitsluitend spiervlees, hart en een klein beetje lever (enkel bij Jolipet Cat). Zij gebruiken geen anderen organen en garanderen op deze manier een uitzonderlijke vertering (90-94%), hetgeen je direct merkt in de ontlasting.

Met het vers vlees van Jolipet biedt je je huisdier een veilige variant van BARF aan door geen karkassen te gebruiken, een goedkope doch gevaarlijke vuller. Voorts bevat deze KVV 0% maïs of tarwe en komt in makkelijke schijfjes van 25gr. Uiteraard bevat het diepvriesvlees geen kleurstoffen, geen bewaarmiddelen, noch toegevoegde smaakstoffen. Het gros van de ingrediënten is afkomstig van lokale producenten (vooral België en Frankrijk) waardoor zij de kwaliteit van de ingrediënten kunnen garanderen en een duurzame voeding kunnen aanbieden.

Of je het nu BARF, KVV of diepvriesvlees noemt, de vriesverse natuurvoeding van Jolipet zal in alle behoeften van je geliefde huisdier voorzien, en dit op de meest veilige manier.

Naturis

Naturis Versvlees Voeding wordt van vers vlees gemaakt en diepgevroren om te bewaren. Er worden dus absoluut geen granen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of bindmiddelen aan toegevoegd.

Naturis hondenvoer werkt met  vers vlees dat geschikt is voor menselijke consumptie en dat komt van EEG goedgekeurde slachthuizen. Al deze slachthuizen staan onder de strenge controle van het FAVV. Buiten de verplichte controles van het FAVV, wordt het vlees iedere week gecontroleerd op salmonella en entero’s in een erkend labo om zodoende zeker te kunnen zijn dat er enkel kwalitatief goede grondstoffen verwerkt worden.

De grondstoffen worden bevroren of ijskoud verwerkt en worden niet verhit zodat de natuurlijke vitaminen, aminozuren en mineralen behouden blijven.

Aan Naturis hondenvoer Versvlees Voeding wordt geen extra calcium/fosfor toegevoegd. De oorsprong van het calcium/fosfor komt dus steeds uit de natuurlijke bron.

Aan al de soorten wordt er zeewier toegevoegd wat een echte vitaminenbom is voor uw hond.

Doordat er enkel natuurlijke producten gebruikt worden, kunnen er al eens kleurverschillen ontstaan. Dit komt niet doordat de samenstelling aangepast is maar door het feit dat niet ieder dier altijd even vet is.

Prins

Prins hondenvoer zijn 100% natuurlijke diepvries vers vleesmaaltijden op basis van een hoge kwaliteit vlees, aangevuld met vitaminen en mineralen om te zorgen voor een evenwichtige voeding. 

Prins TotalCare volledige diepvries vers vleesmaaltijden benaderen zo dicht mogelijk een natuurlijke voeding. Vers vlees levert een belangrijke bijdrage aan een gezond maag-darmkanaal. 

TotalCare is tevens perfect in te zetten bij huid-, vacht- en spijsverteringsklachten en zeer geschikt bij het spenen van pups en na een wormen- of antibioticumkuur ter herstel van de darmflora. 

De TotalCare voedingslijn bestaat uit vleesschijfjes die uit verse vleesingrediënten bestaan. Ze zijn samengesteld uit de beste kwaliteit vers rundvlees, lamsvlees en kip, aangevuld met mais of rijst, groenten, oliën en vetten, vitaminen en mineralen. De rauwe voeding is zeer goed verteerbaar, waardoor de voedingsstoffen optimaal worden benut. Bovendien vinden honden vers vlees heerlijk!

De voordelen van Prins TotalCare

 • Natuurlijke en smakelijke voedingen die dicht bij de natuur van hond staan.
 • Hoge kwaliteit vlees, vitaminen en mineralen voor een evenwichtige voeding.
 • Hoog vleesaandeel.
 • Makkelijk verteerbare voeding. Een hoge verteerbaarheid zorgt voor minder ontlasting.
 • Hoge acceptatie, ook voor kieskeurige honden.
 • Ondersteunt de darmflora en de aanmaak van enzymen, wat zorgt voor een goede spijsvertering.
 • Makkelijk te doseren en te bereiden door het gebruik van vleesschijven.
 • Bevat geen chemische antioxidanten, bindmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffenTarwe(gluten)vrij of graanvrij.

Raw4Dogs

Waarom RAW4DOGS

Jij wilt toch ook graag weten wat je eet? Dan wil je vast ook precies weten wat je je hond te eten geeft! Daarnaast wil je ook zeker weten dat je hem het allerbeste geeft. Wij zijn ervan overtuigd dat een mix van vers vlees, botten en organen de meest natuurlijke en daardoor best passende vorm van voeding is voor honden. Omdat niet iedereen de tijd of de kennis heeft om zelf een compleet en verantwoord dieet samen te stellen heeft het team van Raw4Dogs dat voor je gedaan. Vraag daarom naar de Raw4Dogs voedingen via je dierenspeciaalzaak of neem contact op met ons op!

Wat is Raw4Dogs

Raw4Dogs is een complete vers vlees voeding gebaseerd op het natuurlijke dieet van de wolf, de voorouder van onze honden. Transparantie en kwaliteit zijn voor ons belangrijke speerpunten. Raw4Dogs bevat alleen vlees, organen en botten van gezonde dieren die geschikt zijn bevonden voor menselijke consumptie. De voeding is daarnaast verpakt in een transparante verpakking waardoor je daadwerkelijk kan zien wat je koopt. Bovendien staat op elke verpakking duidelijk welke ingrediënten er in welke hoeveelheden zijn gebruikt!

Geen granen & geen verhitting

Plantaardige producten zoals granen zijn voor honden moeilijker te verteren dan dierlijke producten. Het spijsverteringsstelsel is hier nu eenmaal niet voor gemaakt.Daar zijn wel oplossingen voor, zoals verhitting, maar wij geloven dat rauw en zo min mogelijk bewerken beter past bij jouw hond. Is diepvriezen dan geen bewerking? Jawel, maar bij diepvriezen blijven de voedingsstoffen zoveel mogelijk behouden!

Rodi

Waarom vers vlees voeren aan je hond?

Er zijn meer dan genoeg redenen om vers vlees aan je hond te geven! Hieronder zetten wij de meeste belangrijke punten voor je op een rij.

Gezonde keus

De dierlijke grondstoffen sluiten goed aan op de functionaliteit van het verteringsstelsel van honden. Het verteringsstelsel is relatief kort en kan eiwitten en vetten zeer goed verteren. Rauw voer sluit het meest aan op wat de hond nodig heeft. Hierdoor worden de organen minder belast.

Gebitsgezondheid

Doordat rauw voer geen zetmeel bevat (tenzij rijst), is er nauwelijks sprake van tandplakvorming. Dit komt de gebitgezondheid ten goede. Met rauw voer bespaar je dus op de kosten van tandhygiëne én heb je minder last van nare luchtjes!

Darmflora en weerstand

Producten die pens bevatten hebben een probiotisch effect en zijn daarmee weerstand verhogend.

Verbeterde huid- en vachtconditie

Vers vlees heeft een positieve invloed op huid- en vacht. Problemen zoals overmatig haarverlies, schilfers, rode huid of stinkende vacht worden hiermee op natuurlijke wijze voorkomen.

Puur natuur; voor een energieke en blije hond!

Rauwe voeding is pure voeding. De dierlijke grondstoffen zijn onbewerkt. Ze worden alleen gemalen en ingevroren. Voor complete voedingen wordt er alleen vitaminen en mineralen toegevoegd. Het is ook niet nodig om de producten te conserveren omdat de rauwe voeding is diep ingevroren. De rauwe voedingen zijn vrij van synthetische antioxidanten, conserveringsmiddelen en kleur- en geurstoffen. 

Smakelijkheid

Rauw voer heeft doorgaans een hele hoge acceptatie. Dit houdt in dat de meeste honden het lekker zullen vinden en ook goed zullen verdragen! Rauw hondenvoer bevat veelal alleen maar dierlijke grondstoffen, waarbij diverse organen en spiervlees als erg smakelijk worden ervaren.

De dierlijke grondstoffen zijn vochtrijk, zo'n 70-80% vocht. Dit komt ten goede van de smakelijkheid. Vers vlees vormt dus een goed alternatief voor kieskeurige honden die bijvoorbeeld hun brokken slecht eten of last hebben van verteringsproblemen.

Verteerbaarheid

Dierlijke grondstoffen bevatten nauwelijks ruwe vezel en doordat de dierlijke grondstoffen eiwitrijk en vetrijk zijn is het extreem goed verteerbaar. De voedingsstoffen worden erg goed in het lijf opgenomen en benut. Rauw voer sluit daarnaast  perfect aan bij het natuurlijke dieet van je hond. De voeding wordt bijna volledig verteerd waardoor er minder en compactere ontlasting ontstaat.

Extra verstandig om vers vlees te voeren

Op bepaalde momenten is het zelfs extra verstandig om te kiezen voor vers vlees:

✓ Bij huid, vacht en/of spijsverteringsproblemen
✓ Na een wormenkuur of antibiotica kuur
✓ Bij een verminderde weerstand
✓ Tijdens het afspenen van pups
✓ Bij anaalklierproblemen
✓ Bij slecht of te weinig eten / drinken
✓ Bij overgevoeligheid voor blaasgruis


Shaweca

B.A.R.F.  (Bones And Raw Food)

 • Diepgevroren versvleesvoeding voor honden
 • Bereid met eerste klas kwaliteit ingrediënten
 • Géén kunstmatige toevoegingen!
 • In vier soorten verkrijgbaar100% Natuurlijk

Shaweca®Dogfood is speciaal ontwikkeld om uw hond hoogwaardig versvlees te kunnen voeren tegen een betaalbare prijs.In deze lijn (zonder kip) vindt u vier overheerlijke smaken die uw hond ‘gebaseerd op de B.A.R.F. methode’ een heerlijke, gezonde maaltijd bieden.Volledig assortiment: Variatie in de voeding is belangrijk voor uw hond. Ons advies is om alle smaken onderling afwisselend te voeren.

Voor alle Shaweca®Dogfood producten geldt:

 • Geen kunstmatige toevoegingen,  conserveringsmiddelen,  varkensvlees, granen en of rijst
 • Iedere smaak bevat altijd minstens twee diersoorten
 • Iedere smaak heeft een andere calciumbron
 • Iedere smaak heeft een ander diersoort m.b.t. orgaan
 • Iedere smaak heeft een ander diersoort van spiervlees.
 • Naast deze maximale afwisseling treft u in de Shaweca Dogfood
  uiteraard groenten en in twee smaken een vleugje boekmaag.

Rauw voer

 • Wist u dat een hond precies hetzelfde spijsverteringsysteem heeft als een wolf?
 • Wist u dat rauwe voeding de enige en oorspronkelijke voeding is van een carnivoor?
 • Wist u dat rauwe voeding de juiste bacteriën en enzymen bevat die belangrijk zijn voor de algehele gezondheid van een carnivoor?
 • Wist u dat katten die rauwe voeding krijgen van jongs af aan nooit blaas en nierproblemen zullen krijgen? 
 • De oorzaak van deze problemen zijn de koolhydraten in brokken. (granen)Wist u dat een hond, kat of fret op rauwe voeding een hogere zuurgraad heeft? 
 • En daardoor minder kans heeft op infecties, ziektes en parasieten?

Wolf's Menu

Wolf’s Menu® is een complete, makkelijk verteerbare, vriesverse natuurvoeding voor honden.

Het diepvriesvlees van Wolf’s Menu® biedt een uitgebalanceerde natuurvoeding, met 70-85% vlees (helft spiervlees, helft organen) zoals bij de prooi van de voorouder van de hond: de wolf.

Wolf’s Menu® is een veilige variant van BARF, d.i. zonder karkassen en met kwaliteitsvlees van hoofdzakelijk lokale producenten. Voorts bevat deze KVV 0% granen en komen ze in handige schijfjes van 50 gr.

Dit diepvriesvlees bevat geen kleurstoffen, geen bewaarmiddelen, noch toegevoegde smaakstoffen.

Of je het nu BARF, KVV of diepvriesvlees noemt, de vriesverse natuurvoeding van Wolf’s Menu® zal in alle behoeften van je hond voorzien, zoals de natuur het heeft voorgeschreven.


Webdesign by
keyboard_arrow_up