Supplementen

Vanuit een evenwichtige en complete voeding zal uw hond niet zo gauw nood hebben aan supplementen. Wanneer echter ziekte/veroudering zich vertonen, of wanneer een kwetsuur moet herstellen, kan het zijn dat wat extra ondersteuning in de vorm van een supplement voor uw hond enige verlichting, verbetering of spoediger herstel brengt. Canile voorziet vast in enkele ondersteunende producten; vraag gerust naar het voedingssupplement voor uw hond dat u zoekt maar niet in ons aanbod vindt.

Visolie (NML Health)

Leven in IJsland betekent puur natuur, schone wateren en eerlijke grondstoffen

Dat is ook de basis van deze Omega-3 olie en heerlijke snacks: vis, gevangen in de niet-verontreinigde wateren rondom het eiland die direct na de vangst wordt verwerkt. De vis wordt direct na vangst verwerkt. De snack is gedroogd (20ºC) waardoor het product puur blijft en er weinig tot geen verlies is van essentiële vetzuren, vitaminen, mineralen en eiwitten. Dit in tegenstelling tot de meeste snacks die verhit worden met een groot verlies van enzymen, vitaminen, mineralen en eiwitten.

Waarom deze visolie?

Waarom deze snacks?

Puur diepzeevisGraan- en glutenvrij
Geen geur-, kleur- en smaakstoffenVoor honden en katten met allergieën voor granen, gluten, gevogelte en vlees
Geen conserveringsmiddelen, antibiotica en hormonenGeen geur, kleur en smaakstoffen
Hoge concentratie EPA en DHAGeen conserveringsmiddelen
Zeer goede acceptatieLucht gedroogd op lage temperaturen
Duurzaam gevangenRijk aan Omega 3 vetzuren
 Gewonnen uit bijvangst en afsnijsel


Glucobest

Wat is Glucobest?

Glucobest is een uniek voedingssupplement voor honden met gewrichtsproblemen.
Veel honden krijgen vroeg of laat te kampen met artrose, veelal als gevolg van heupdysplasie, elleboogdysplasie of andere botproblemen, al dan niet veroorzaakt door blessures.
Ook ouder wordende honden die hun leven lang vrij zijn geweest van botproblemen, lopen een verhoogd risico op de vorming van artrose in hun beendergestel.

Glucobest kan voor al deze honden van zeer grote betekenis zijn maar Glucobest doet nog meer, het heeft zeer positieve eigenschappen om alle gewrichten, spieren, banden en pezen in goede conditie te houden. 

Werkzame stoffen in Glucobest: 
Glucobest bevat een hoog gehalte aan glucosamine-sulfaat van farmaceutische kwaliteit. De werkzaamheid bedraagt minimaal 95%. Glucosamine-sulfaat zorgt voor de smering van gewrichten en is tevens een belangrijke bouwstof van het gewrichtskraakbeen. Glucosamine-sulfaat werkt het beste in combinatie met chondroïtine-sulfaat, samen leveren ze een grote bijdrage aan het voorkomen van artrose.
Het gehalte chondroïtine-sulfaat in Glucobest is zeer hoog en eveneens van farmaceutische kwaliteit. Ook de werkzaamheid van het chondoïtine-sulfaat bedraagt minimaal 95%.
Tevens bevat Glucobest een grote hoeveelheid MSM, dit is een organisch zwavel. Deze stof werkt als natuurlijke ontstekingsremmer en heeft tevens een pijnstillend effect op zowel de gewrichten als de spieren.
Als laatste bevat Glucobest magnesium, deze stof zorgt er onder andere voor dat de spieren goed kunnen ontspannen, wat gunstig is bij spierblessures.

Ondersteunend werkende stoffen in Glucobest: 
Vitamine C en mangaan zijn 2 stoffen die de werking van glucosamine en chondroïtine versterken. Deze stoffen zijn dan ook aan Glucobest toegevoegd. Vitamine C heeft tevens een gunstig effect op de vorming van collageen.

Kwaliteit:
Alle stoffen in Glucobest, zowel de werkzame als de ondersteunende stoffen zijn van farmaceutische kwaliteit en goedgekeurd voor humaan gebruik.

Specificatie Glucobest:

Glucobest is zeer geconcentreerd en hierdoor zuinig in gebruik. 1 maatschep Glucobest van 5,5 gram bevat: 1300 mg Glucosamine-sulfaat (95% >) 500 mg Chondroïtine-sulfaat (95% >) 500 mg MSM 500 mg Vitamine C 80 mg Magnesium 4 mg Mangaan

Dosering Glucobest:

Doordat Glucobest zeer geconcentreerd is heeft u er maar weinig grammen van nodig.

Gewicht hond  Maatschep per dag  
15 kg
¼
30 kg
½
45 kg
¾
60 kg
1
80 kg
1 ½

 

Wij raden aan om de dosering in de eerste week te halveren zodat uw hond aan het product kan wennen. Na een week kunt u de volledige dosering verstrekken.

Gebruiksaanwijzing: 

Glucobest door het voer van uw hond mengen. U kunt het eventueel aanlengen met wat handwarm of koud water, .
Nooit droog in de mond geven.
Glucobest wordt geleverd in een pot van 250 gram en tabletten van 100 stuks per pot. Deze potten zijn getest en zijn van zeer goede kwaliteit. De deksel sluit de pot volledig luchtdicht af waardoor het product altijd in goede staat blijft. Glucobest dient u niet in de koelkast te plaatsen.

Uniek product: 

Glucobest mag zich met recht onderscheidend noemen ten opzichte van andere gewrichtssupplementen voor honden. Glucobest bevat een zeer hoge concentratie werkzame stoffen per maatschep en is daardoor zuinig in gebruik.
De kosten per dag zijn beslist laag te noemen en dat terwijl alle werkzame stoffen in Glucobest van de hoogst denkbare kwaliteit zijn. In alle opzichten een uniek product.

Beschrijving werkzame stoffen: 

Glucosamine-sulfaat:
Glucosamine-sulfaat zorgt voor de smering van de gewrichten en is een belangrijke bouwstof van het gewrichtskraakbeen. Glucosamine-sulfaat werkt het best in combinatie met chondroïtine-sulfaat.
Samen leveren ze een grote bijdrage aan het voorkomen van artrose.

Chondroïtine-sulfaat:
Chondroïtine-sulfaat is eveneens een belangrijke bouwstof van het gewrichtskraakbeen. Chondroïtine-sulfaat zuigt een waterachtige substantie naar de gewrichten. In deze vloeistof zitten belangrijke voedingstoffen om het gewrichtskraakbeen te voeden. Bovendien heeft deze vloeistof een schokdempend effect op de gewrichten.

MSM:
MSM is een organisch zwavel. Deze stof werkt als een natuurlijke ontstekingsremmer en heeft bovendien een pijnstillend effect, op zowel de gewrichten als de spieren.

Vitamine C:
Vitamine C speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van collageen en de ontwikkeling van de botten en spieren. Tevens zorgt Vitamine C voor een goede weerstand van het lichaam.

Magnesium:
Magnesium is een belangrijk mineraal voor het spier- en zenuwstelsel, de botten, de water- en energiehuishouding en de stofwisseling. Magnesium zorgt tevens voor de signaaloverdracht naar de spieren en maakt een goede ontspanning van de spieren mogelijk.

Mangaan:
Mangaan is nodig om de natuurlijke afbraak van het kraakbeenweefsel tegen te gaan en ondersteunt de werking van glucosamine-sulfaat en chondroïtine-sulfaat.

De inhoud van een pot is 100 tabletten

Elke tablet bevat:

650 mg Glucosamine sulfaat

250 mg Chrondoitine sulfaat

250 mg MSM

40   mg Magnesium.
Plaquex (anti tandplak)

 Luposan Plaquex is de kauwbare, functionele gebitsverzorging voor tussendoor. De combinatie uit natuurlijke ingrediënten in de vorm van een koudgeperste pellet ondersteunt eenvoudig en effectief de gebitsverzorging van uw hond. Plaquex van Luposan is een unieke werkstof-formule, ontwikkeld voor de mondverzorging van uw hond. Door regelmatig voeren van Plaquex wordt bestaande plaque verminderd en vorming van nieuwe plaque tegengegaan. Tevens reduceert het slechte adem en verzorgt het tandvlees.

Bij de productie van Luposan Plaquex gebitsverzorging wordt volledig afgezien van de toevoeging van chemische kleurstoffen, lokstoffen, conserveringsmiddelen en gentechnisch veranderde bestanddelen, varkensvlees, sterk verhitte vetten, diermeel, grootkeukenafval, brood, suiker, soja en melkproducten. 100 % natuurlijke ingrediënten.

Door het proces van koud persen behouden belangrijke bestanddelen haar biologische waarde. Een thermisch denatureringsproces of zelfs verkleven van de afzonderlijke ingredienten is daarom zo goed als onmogelijk. De uiterst gevoelige secundaire plantenstoffen kunnen haar werking volledig ontvouwen.

Bij de productie werd volledig afgezien van 

Verder bevat Luposan Plaquex geen graan zoals tarwe, gerst, rogge en haver, die bij de hond door hun glutengehalte tot allergie kunnen leiden.

Grootte: +/- 3 cm lang en makkelijk breekbaar.


Afbeeldingsresultaat voor plaquex hond

Webdesign by
keyboard_arrow_up