Naturis Versvlees

Naturis Versvlees

Naturis Versvlees Voeding diepgevroren wordt van vers vlees gemaakt en diepgevroren om te bewaren. Er worden dus absoluut geen granen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of bindmiddelen aan toegevoegd.

Naturis werkt met  vers vlees dat geschikt is voor menselijke consumptie en dat komt van EEG goedgekeurde slachthuizen. Al deze slachthuizen staan onder de strenge controle van het FAVV. Buiten de verplichte controles van het FAVV, wordt het vlees iedere week gecontroleerd op salmonella en entero‚Äôs in een erkend labo om zodoende zeker te kunnen zijn dat er enkel kwalitatief goede grondstoffen verwerkt worden.

De grondstoffen worden bevroren of ijskoud verwerkt en worden niet verhit zodat de natuurlijke vitaminen, aminozuren en mineralen behouden blijven.

Aan Naturis Versvlees Voeding wordt geen extra calcium/fosfor toegevoegd. De oorsprong van het calcium/fosfor komt dus steeds uit de natuurlijke bron.

Aan al de soorten wordt er zeewier toegevoegd wat een echte vitaminenbom is voor uw hond.

Doordat er enkel natuurlijke producten gebruikt worden, kunnen er al eens kleurverschillen ontstaan. Dit komt niet doordat de samenstelling aangepast is maar door het feit dat niet ieder dier altijd even vet is.

 

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Website by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x