Naturis

Naturis

Versvlees Houdbaar

Dit versvlees is gestoomd en kan zodoende buiten de vriezer bewaard worden.

De achterliggende gedachte van dit Versvlees Houdbaar is om een waardige vervanger te hebben voor het Versvlees Diepgevroren indien u bijvoorbeeld op vakantie gaat, vergeten bent een worst te ontdooien of indien u gewoon een gezond en lekker snoepje wenst te geven aan uw trouwe viervoeter.

Naturis Versvlees Houdbaar is van dezelfde grondstoffen gemaakt als het diepgevroren vers vlees. Dus van vlees dat geschikt is voor menselijke consumptie en eveneens afkomstig van EEG goedgekeurde slachthuizen. Aan alle soorten is ook zeewier toegevoegd daar dit een natuurlijke bron van verschillende vitaminen is voor uw hond.

Om het vers vlees houdbaar te maken, is het gestoomd geweest en vervolgens vacuum getrokken. Stomen is een gezonde manier om voedsel te bereiden. Doordat het vlees niet in contact komt met het water worden de smaak en de voedingsstoffen  veel beter bewaard en kunnen wij hierdoor een goede kwaliteit garanderen met een hoge voedingswaarde en darmopneembaarheid voor uw hond.

Naturis gestoomd Versvlees is te verkrijgen in worsten van 650g in:

Naturis Versvlees houdbaar Kip

Naturis Versvlees houdbaar Kalkoen

Naturis Versvlees houdbaar Kip/makreel

Naturis Versvlees houdbaar Volendammer

Naturis Versvlees houdbaar Kip/rund

Naturis Versvlees houdbaar Zalm

Vanuit onze kwaliteitsfilosofie hanteren wij een standaardgamma Naturis Versvlees houdbaar. Uw favoriete Naturis product niet aanwezig? Vraag naar onze bestelvoorwaarden.

Houdbaar-barf-worststar
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Website by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x