Carnis

Carnis

Carnis kattenbrokjes 

Vanuit een holistische gedachte heeft Carnis naast de basis kattenbrok mix, een 3-tal kattenbrokken gemaakt welke het welzijn van uw dier van binnen uit verbetert. De holistische aanpak van Carnis begint met het gebruik van gezonde hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Door o.a. het gebruik maken van vers vlees of vis en een aantal sterke antioxidanten, waaronder amarant, cranberries en pompoen.

Door de toegevoegde natuurlijke vezels wordt in de meeste gevallen de vorming van haarballen in de maag voorkomen en de urine verzurende cranberries helpen de vorming van struviet kristallen te voorkomen. Zo blijven de urinewegen gezond en is er minder kans op blaasgruis.

Carnis kattenbrokjes zijn speciaal samengesteld om uw kat van alle voedingsstoffen te voorzien om er voor te zorgen dat uw kat in een perfecte conditie blijft. Er is extra taurine toegevoegd, omdat katten dit aminozuur zelf niet aanmaken (een zogenaamd essentieel aminozuur). Het heeft een goede zuurtegraad +/-(PH 7) wat ook zeer belangrijk is voor katten.

Katten zijn echte fijnproevers. Ze beoordelen hun voeding op geur, vorm, grootte, textuur, smaak en temperatuur. Indien één van deze elementen niet goed is, laat hij zijn eten staan. Vandaar dat Carnis voor hun kattenbrokjes uitsluitend vers vlees of vis gebruiken in hun samenstellingen, om het eten voor de kat zo aantrekkelijk mogelijk te maken. 


Het gamma kattenbrokjes van Carnis is verkrijgbaar in:

Carnis Kat Zalm 1 kg

Carnis Kat Zalm 4 kg

Carnis Kat XL 1 kg

Carnis Kat XL 4 kg

Carnis Kat Kitten 1 kg

Carnis Kat Kitten 4 kg

Carnis Kat Mix 1 kg

Carnis Kat Mix 5 kg

Carnis Kat Mix 10 kg


(vetgedrukt =standaard gamma)

Vanuit onze kwaliteitsfilosofie hanteren wij een standaard gamma Carnis kattenvoeding. 

Uw favoriete kattenbrokje niet aanwezig? Vraag naar onze bestelvoorwaarden.


star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Website by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x