Akyra

Akyra

Voor de samenstelling van hun assortiment is Akyra vertrokken vanuit de natuurlijke voedingsbehoeften van honden en katten. Onze huisdieren zijn namelijk van nature carnivoren, maar ze worden helaas nog nauwelijks zodanig gevoerd. De maaltijd van de gemiddelde huishond of huiskat die brokjes eet bestaat vandaag de dag voor een groot deel uit plantaardige ingrediënten. Dat is erg jammer, want het lichaam van deze dieren is in principe niet echt geschikt om dit soort ingrediënten in grote hoeveelheden te verwerken.


Daarom sluit Akyra plantaardige ingrediënten dan ook volledig uit in het assortiment. De producten van Akyra bestaan voor de volle 100% uit gedroogde dierlijke "delen". Dat kan gaan van een kippenpootje tot een hele runderluchtpijp. Al deze snacks worden zorgvuldig op lage temperatuur lucht-gedroogd zodat ze zo veel mogelijk voedingswaarde behouden, maar toch lang houdbaar zijn op kamertemperatuur. In dit productieproces worden in geen geval smaakstoffen, bewaar- of vulmiddelen toegevoegd.


Hypoallergeen!


Akyra heeft een aanbod van zeer uiteenlopende diersoorten en dat maakt dat de snacks ook perfect geschikt zijn voor dieren met allergieën of intoleranties voor bepaalde voedingsstoffen of dierlijke eiwitten.


Heel wat van de producten van Akyra zijn daarom ook hypoallergeen. Dit wil in principe zeggen dat ze een dierlijk eiwit bevatten welke honden en katten die een doorsnee voeding krijgen niet of nauwelijks binnen krijgen en waarvan de kans dus heel klein is dat ze er allergisch aan zijn. Bijvoorbeeld paard, konijn, hert of zelfs kameel.


Ons assortiment van Akyra varieert naargelang beschikbaarheid bij onze leverancier!


Canile,

 Natuurlijk voor elke hond en kat !

 

Leopoldlei 43  2220 Heist-op-den-Berg (Hallaar) - info@canile.be - T +32 472 72 23 71