Hurtta Regenjas

Hurtta Regenjas


Hurtta Regenjassen


zijn ontworpen voor veeleisende weersomstandigheden in de buitenlucht.


De Hurtta Raincoat is  een winterharde en duurzame regenjas die ideaal is voor zowel de gezelschapshond tot de actieve jachthond.


De buitenstof van de Hurtta regenjas is ontwikkeld voor veeleisende omstandigheden en biedt efficiënte bescherming tegen regen en wind. De binnenkant van de jas heeft een ademende voering van mesh, waardoor hij heel comfortabel is voor uw hond gedurende de seizoenen van het jaar, omdat hij comfortabel zit en vocht uitdrijft.


Het is perfect voor lang- en zachtharige honden, wiens vacht gemakkelijk vocht absorbeert en een vochtige geur lang na de wandeling behoudt.

Het materiaal heeft een waterbestendige en ademende Houndtex®-laag. Het product is aanzienlijk eenvoudiger en sneller schoon te maken dan een langharige hond! Snel drogen in een luchtige ruimte en de regenjas is in een mum van tijd klaar voor nieuwe regenachtige wandelingen.

De Hurtta regenjas heeft een verstelbare riem en een hoge beschermende kraag. Met de gesp aan de achterkant geplaatst, is de jas gemakkelijk aan- en uit te trekken. Hoogwaardige 3M-reflectoren verbeteren de veiligheid van uw hond in de donkere tijd van het jaar.- Waterdichte en ademende Houndtex® 

- Aangenaam om te dragen

- Hoogwaardige 3M-reflectoren 

- Verstelbare riem en kraag 

- Hoge kraag en beschermende zoom 

-  Lichte, ademende meshvoering 

- Mag in de wasmachine

Canile,

 Natuurlijk voor elke hond en kat !

 

Leopoldlei 43 - 2220 Heist-op-den-Berg (Hallaar) - info@canile.be - T +32 472 72 23 71